Diferenta dintre formatie si taraf pentru nunta este una foare mare. In continuare va prezentam diferentele si avantajele care sa va starneasca interesul pentru a alege un taraf lautaresc autentic pentru evenimentele dumneavoastra.

O formatie de nunta de obicei formata din 4-5 membrii din care reamintim : solistul vocal, violonistul iar dupa caz sau specificul zonei saxafonist sau clarinetist, greul formatiei ramanand pe spatele organistului.
La o formatie de nunta pentru publicul majoritar dezavantajul principal fiind fiind tocmai partea electronica (orga) care inlocuieste cu succes aproape toate instrumentele facand sa isi piarda mult din farmec.

Diferenta dintre Formatie si Taraf pentru Nunta 1

Taraf Nunta: cu o istorie foarte bogata, insa in zilele de astazi intalnindu-se tot mai rar.
Principalul punct forte al unui taraf lautaresc de nunta fiind naturaletea instrumentelor si atmosfera de petrecere traditionala.
Elvis si Mirela Nasturica au inteles acest lucru si in armonie cu tehnologia au reusit sa pastreze naturaletea instrumentelor, chiar mai mult de atat tin pasul cu ultimele trend-uri facand o atmosfera aparte.
Pe parte de instrumente orga electronica nu a inlocuit restul instrumentelor, orga electronica avand rolul de acompaniament, tambalul, acordeonul, contrabass-ul ramanand la fel ca acum multi ani in urma fiind ajutati de tehnologie pentru a oferi ascultatorilor o calitate sonora mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Name *