DESPRE NOI

MIRELA NASTURICA

Stilata, eleganta, cu viziune artistica si cu o voce care iti taie respiratia, cu o frumusete inegalabila, posedand o inteligenta sclipitoare, a stiut intotdeauna sa gestioneze cu naturalete relatia cu cel mai important barbat din viata ei, Elvis. Sotie, mama, solista face totul cu soare si lumină in suflet, dedicata uneia dintre cele mai frumoase povesti de iubire dintre doua suflete de artisti, care s-a nascut pe ritmul muzicii. Artista este inzestrata cu acea iubire statornica si puternica pe care numai o sotie adevarata poate să o daruiasca sotului ei drag.

ELVIS NASTURICA

Un barbat sarmant, sincer, fermecator si un artist de succes, s-a indragostit nebuneste de Mirela, iar la scurt timp s-au casatorit, rezultand doi copii frumosi, Robert si Sarra Maria. Om cald, plin de compasiune si generozitate, Elvis a stiut intotdeauna cum sa-si arate afectiunea fată de familia sa. Are un suflet extraordinar de mare, nobil, care ajuta foarte multa lume, prieteni, chiar si oamenii pe cei care nu-i cunoaste. Si-a dedicat viata carierei muzicale, iar succesul sau a depasit granitele romanesti. A trait sa-si vada visul cu ochii, acela de a avea o cariera frumoasa, sa fie un sot iubitor si sa aiba copii.

Oamenii care au o anumita valoare si care pot schimba viata celor din jur, au un scop pe lumea aceasta, sa faca pe ceilalti fericiti. Pentru asta iti trebuie pasiune, sacrificiu, si trebuie sa te lipsesti de anumite lucruri ca sa poti sa-i faci pe ceilalti fericiti, si Mirela cat si Elvis Nasturica au acest dar.

Permanent intre ei si public exista o legatura puternica, printr-o energie, o vibratie unica, emotie si bucurie care o simt numai cei care ii asculta. De la muzica populara, muzică usoară romaneasca sau internationala, iubirea pentru muzica se simte în fiecare melodie pe care o canta.

Ambitia si talentul i-a ajutat sa devina, Mirela o interpreta foarte de indragita, care a reusit sa abordeze de-a lungul carierei mai multe stiluri muzicale iar Elvis, un artist complet care a cucerit Romania dar si Mapamondul.
Mirela si Elvis Nasturica formeaza un cuplu solid, atat pe scena cat si in viata de zi cu zi. Impreuna au trecut prin bucurii dar si prin nenumarate momente grele, insa acestea nu au facut decat sa-i intareasca si sa-i apropie si mai mult.

Despre 1