BAND NUNTA

Band-ul este cu adevarat sufletul petrecerii si impreuna cu mirii poate ajuta la crearea atmosferei atat de apreciate la un asemenea eveniment. De foarte multe ori, bucuria de a asculta muzica live si buna dispozitie generata de un band de nunta tin de trupa aleasa. Un solist foarte carismatic este cel care va indeplini si un alt rol, foarte importante, fiind si MC la eveniment sau mai exact, cel care ia pulsul petrecerii si ii determina pe invitati sa danseze, dar si cel care adauga momente inspirate si spontane de entertainment intre melodiile care sunt interpretate live. De foarte multe ori magnetismul formatiei tine cel mai mult de carisma pe care solistul o are. O trupa care ofera cele mai bune servicii de live music in locatii poate fi aleasa si tinand cont de ceea ce simt mirii ca transmite trupa in general sau solistul in particular.

Band Nunta 1

De ce sa alegi un band pentru nunta?

null
Un band de nunta ofera mult mai multa energie si actiune live, deoarece membrii trupei nu furnizeaza doar melodiile preferate, ci le livreaza intr-un spectacol vizual care include o cantitate suficienta de miscare si spontaneitate. Avand in vedere toate acestea, este foarte important de mentionat ca bandul de nunta este esential pentru un eveniment animat.

DJ-ul poate fi inlocuitor mai ieftin pentru un band de nunta, dar va lipsi cu siguranta emotia unui spectacol live atunci cand DJ-ul doar da play melodiilor de pe internet sau de pe diverse alte suporturi. Va lipsi cu siguranta acea doza suplimentara de entuziasm care face ca toti invitatii sa se simta bine.

Cuplurile trebuie sa tina minte faptul ca nu de petrecerea in sine isi vor aminti invitatii ci de distractie si de sursele de entertainment. Si daca este oferita distractie, divertisment cu energie ridicata, nu numai ca va creste emotia in timpul petrecerii, dar este ceea ce ii va face pe invitati sa tina minte o nunta mult timp dupa ce aceasta s-a terminat. Vei auzi mult mai multe complimente despre trupa de nunta decat despre ceremonie sau DJ. Divertismentul pe care mirii il asigura la nunta va fi cel mai mare factor determinant al succesului unei petreceri.

DJ-ul poate spune ca atunci cand angajati o trupa de nunta, lista de melodii nu va fi la fel de extinsa ca cea a unui DJ, dar acest lucru nu este intotdeauna adevarat si poate nici nu este important. Avem un repertoriu care include cele mai populare hituri din prezent, precum si multe hituri clasice din anii trecuti. Deci, cele mai solicitate melodii vor fi de obicei incluse in lista noastra.

Ai nevoie de un band pentru nunta ta?

Band-ul de nunta va alege melodiile potrivite

null
Acesta este un alt punct foarte important. Multe cupluri considera ca este in interesul lor sa aleaga fiecare melodie cantata, precum si ce melodii nu ar trebui sa cante niciodata. Cu toate acestea, indiferent ca angajati o trupa de nunti live sau un DJ, aceasta este de obicei o idee foarte proasta. Bandurile live experimentate si DJ-ii au fost prezenti la mai multe nunti si stiu exact ce prefera publicul, la ce danseaza cel mai bine invitatii si care sunt piesele care tin invitatii pe scaune. Oferind unei trupe cu experienta libertatea de a controla muzica este cea mai buna solutie pentru a mentine energia petrecerii.

Daca vrei ca ringul de dans sa fie mereu plin si invitatii sa fie tot timpul implicati, este mai bine sa lasi trupa live sa cante fara sa incerci sa controlezi toti ce se intampla. Cu siguranta mirii stiu ce vor insa trupele cu experienta stiu mai bine ce este important pentru invitati. Deci este alegerea ta – poti alege singur fiecare melodie, ceea ce va duce la obtinerea unui ring de dans slab populat, sau poti lasa bandul de nunta sa isi faca treaba si vei crea o petrecere plina de energie, de neuitat, la care oaspetii se vor distra cu siguranta. Pentru ca distractia va fi la cote inalte, toti invitatii isi vor aduce aminte de nunta ta si vor lauda atat organizarea cat si prestatia trupei, apreciind ideea mirilor de a opta pentru o formatie live in locul unui DJ sau al oricarei alte forme de divertisment.

Cu ajutorul experientei noastrei vei reusi cu siguranta sa ai cea mai buna petrecere de nunta in Bucuresti sau in alta parte a tarii, de care invitatii isi vor aminti mult timp. De asemenea, raportand beneficiile la costuri, vei descoperi cu siguranta ca merita o astfel de investitie pentru ca evenimentul sa fie animat si cu adevarat memorabil.